Новини та акції

Наша пропозиція з продажу баштових кранів в Україні і Казахстані стане приємним сюрпризом для клієнтів

Керівництво МГК “Вірамакс” отримало спеціальні умови для імпорту баштових кранів з Китаю. Тепер купити таке будівельне обладнання в Україні та Казахстані можна за унікальною ціною. Наприклад, новий баштовий кран вантажопідйомністю 8 тонн коштуватиме від 129 тис. У.о.

“Ми провели детальний аналіз ринку і опитування серед наших клієнтів. Потім особисто мною було проведено понад 40 зустрічей з виробниками вантажопідйомної техніки та будівельного обладнання в Китаї. Це вийшло реалізувати в листопаді 2018 року під час нашої робочої відрядження. Ті умови, які нам вдалося отримати безпосередньо від заводів – не залишать байдужими нікого, хто хоче отримати якісну техніку і вигідно інвестувати свої кошти “, – зазначає власник МГК” Вірамакс “Геннадій Захаренко.

Що сьогодні скаже будівельний ринок?

Поточна економічна ситуація диктує свої правила на ринку великої будівельної техніки. Портал budport.com.ua опублікував дані про зростання цін на будівельно-монтажні роботи.

Наприклад, в Україні в січні-вересні 2018 року по порівнянні з аналогічним періодом 2017 року вартість на будівельно-монтажні роботи зросла на 23,8%, повідомляє Державна служба статистики.

Що це означає для забудовників, девелоперів?

Інвестиції на покупку баштових кранів та іншої великої техніки будуть мати величезне значення для ліквідності інвестицій забудовників. “У цих умовах важливо запропонувати клієнтам ті варіанти, які підходять під рішення їх завдань – тут і зараз. Для цього ми розробили відразу кілька унікальних пропозицій з купівлі баштових кранів в Україні і Казахстані “, – розповідає власник МГК” Вірамакс “Геннадій Захаренко.

Які варіанти пропонує МГК “Вірамакс”?

Є відразу кілька варіантів для покупки баштового крана
в Україні та Казахстані:

  • Співвідношення ціна / якість – це пропозиція ідеально підходить для клієнтів, яким потрібно придбати обладнання з самої “смачної” вартістю, але при цьому обов’язково вирішити поставлені завдання в достатній якості і кількості.

  • Вигідна інвестиція – це пропозиція буде цікаво клієнтам, які хочуть отримати максимальну якість і готові інвестувати в довгострокові проекти.

  • Індивідуальна пропозиція – це варіант розробляється під кожного клієнта індивідуально. Команда фахівців МГК “Вірамакс” підбирає комплектацію, враховуючи всі особливості замовлення і бюджету клієнта.

Де можна ознайомитись детально з поточними пропозиціями від МГК “Вірамакс”?

  • На сайті компанії https://viramax.ua/ можна заповнити форму і з Вами зв’яжеться наш менеджер для надання консультації.
  • За єдиним номером телефону: 0 800 751 550 (дзвінок безкоштовний)
  • Напишіть нам на електронну пошту info@viramax.ua
  • Напишіть нам в Facebook 
    і ми надамо Вам індивідуальну консультацію
Компания VIRAMAX.UA - аренда и продажа строительной техники по всем городам Украины:
Назад