Новини та акції

В офісі МГК “Вірамакс” пройшла зустріч власників бізнесу з комітетом Верховної Ради України з питань податкової та митної політики

Багато полеміки і популізму, а який реальний стан справ в Україні щодо питань податкової та митної політики?

 

Голова комітету Верховної Ради України з даного напрямку Ніна Южаніна провела офіційну зустріч з власниками бізнесу в одеському регіоні, де роз’яснила по пунктам обраний законодавцями курс. Обговорити встигли багато: питання у бізнесменів були конкретні і засновані на власному досвіді.

 

Барьери, труднощі і перебільшення повноважень при перевірках держ органами – одна з найбільш гострих тем на зустрічі.

 

“Ми всіляко за такий прямий діалог з представниками влади. Таким чином ми можемо знаходитись в одній реальності і краще розуміти один одного “, – зазначає власник МГК” Вірамакс “Геннадій Захаренко. – “Ми дуже сподіваємося, що в Україні припиниться та ситуація, при якій контролюючі органи часом просто “кошмарили” бізнес своїми позачерговими перевірками. Автоматизація і контроль таких процесів дозволять раз і назавжди позбутися таких прецедентів. ”

 

Під час зустрічі бізнесмени зійшлися в єдиній думці: із задоволенням готові платити податки, але тільки без подвійних стандартів. Ситуація коли в українських компаніях періодично відбуваються “облави”: злочинні групи держслужбовців вимагають гроші з підприємців не припустима.

 

“Від того попередня вітікає ще 125-ть завдання. І всі смороду дуже Важливі, и всі смороду повінні буті реалізованімі самє тимі людьми, Які добрі у цьом розбіраються “, – прокоментувала роботу над реформами Ніна Южаніна.

 

Як пройшла зустріч можна побачити в сюжеті телеканалу Думська:

 

Компания VIRAMAX.UA - аренда и продажа строительной техники по всем городам Украины:
Назад